Robert Fribus, M.Sc.

  • Doktorand am Fachgebiet Pflanzliche Lebensmittel (150d)

Forschungsfelder:

  • 3D Druck komplexer, pflanzlicher Matrizen
  • Weiterentwicklung von 3D Drucktechnologien für pflanzliche Lebensmittelsysteme

Garbenstr. 25 I Raum 0.50

T +49 711 459-22320
E robert.fribus@uni-hohenheim.de

Preise

  • The 21st EYCSTW Gold Award for Oral Presentation: Fribus, R., Fahmy, A.R., Jekle, M.: Texture Modulation of 3D printed starch-based matrices: micro structiring thorugh in-situ foaming. 21st EuropeanYoung Cereal Scientists and Technologists Workshop, 2024-06-05, Lisbon, Portugal.
  • The Best Oral Presentation Award: Fribus, R., Fahmy, A.R., Jekle, M.: Texture modulation of starch-based materials using microstructuring-assisted additive manufacturing. 9th International Conference on Food Chemistry & Technology, 2023-11-28, Paris, France.